Voor kwaliteit stucwerk Lisse bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds 1985 leveren wij kwaliteit stucwerk aan bedrijf en particulier in Lisse en omgeving voor een redelijke prijs.

In stucwerk zijn er grote verschillen. Je hebt o.a. pleisterwerk en raapwerk. Pleisterwerk word dun aangebracht en raapwerk word dikker aangebracht. Raapwerk word vaak bij renovatie uitgevoerd. Pleisterwerk is van toepassing bij nieuwbouw en het opknappen van wanden welke bv eerst behangen waren.

Stucwerk sausklaar opgeleverd betekend dat het daarna alleen nog geverfd / gesaust hoeft te worden. Wij kunnen het verven / sauzen ook voor u uitvoeren. Als u uw woning opgefrist wilt hebben kunnen wij uw woning stukadooren en sauzen waar u dat wenst. Wij sauzen met een roller of airless. Airless is altijd streeploos!

Sierpleister is te krijgen in spachtelputz, dit is met een structuur van korreltjes. In diverse millimeters aan te brengen. Dit is in alle kleuren mogelijk. Hierbij word er niet meer geverfd of gesausd.

Spackspuiten is ook een van onze specialiteiten. Spackspuit is toe te passen op wand en plafond in alle mogelijke kleuren. Spackspuit is een pleisterwerk wat dun met een fijne korrel op de muren en plafonds gespoten kan worden.

Buitengevels stukadooren wij ook en kunnen we ook afwerken met sierpleister en sauswerk. Hierdoor krijgt uw woning ook aan de buitenkant een nieuwe uitstraling.

Waterschade aan uw wanden en plafonds of andere schade kunnen wij ook herstellen via de verzekering.
Neemt u contact op via ons contactformulier!